HSF

Skyttebrev til alle Skytter

Hørsholm 18. juni 2021

Kære skytter,

Vi håber at I er kommet godt igennem tiden med corona og vi glæder os til et godt samarbejde med godt samvær og gode skytteudfordringer i slutningen af 2021.

Her er vigtige informationer, som I bedes læse igennem. Det er vigtigt, at I kontakter undertegnede, hvis I har spørgsmål i den forbindelse. På Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontingent:

Ifølge Hørsholm Skytteforenings vedtægter (er desværre forskudt) skal kontingentet være betalt senest torsdag 1. juli 2021 for nogle

I har følgende muligheder for betaling:

1. Indbetaling i Nordea Bank til
    Reg.nr. 1329 konto nr. 6266 945 963 (husk navn)
  2. eller mobilpay nyt. nr. 50 20 50 34   (meget vigtigt med navn )

Beløb:

NYT Voksne:           kr. 200,00 for 2021
NYT Unge skytter:  Skal ikke betale for hele 2021
Støttemedlemmer, forældre eller ægtefælle ingen betaling for 2021

Vedrørende tilbagekaldelse af våbenpåtegning:

Hvis dit kontingent ikke er betalt senest den 1. juli 2021 og du er indehaver af et våben, skal vi kontakte politiet og Skytteforeningernes Våbenpåtegning ved indsendelse af en SKV5 meddelelse om tilbagekaldelse af våbenpåtegning. Du modtager en kopi af henvendelsen og er derefter ikke længere lovligt i besiddelse af dine våben, som derefter enten skal afhændes eller deponeres hos politiet.

Udmeldelse:

Hvis du ikke længere ønsker medlemsskab af Hørsholm Skytteforening, så send venligst en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. til mig. Det sparer os for meget tid.

Hermed indkaldes til generalforsamling Mandag den 12. juli 2021 kl.18

Indkaldelse kommer om få dage på mail.

På forhånd tak for jeres opmærksomhed og med venlige skyttehilsner.

Formanden

Erling Drescher