Her er hvad du kan regne med, hvis du melder dig ind.

• hele familien kan være med.
  • Det er bestemt ikke svært at starte til skydning i Hørsholm Skytteforening.
  • Vi har veluddannede instruktører, der viser nye skytter til rette.
  • Alle er velkomne til at prøve. Ungdom skyder fra kl. 18.00 - 19.15 og derefter skyder de voksne fra 19.15 - 20.30.
  • Nye Skytter bedes anmelde sig i forvejen via kontaktformularen.
  • Kom ned i foreningen og lad en af lederne, vise dig hvordan man håntere en riffel.
  • Foreningen råder over nyindkøbte geværer, som vi opbevarer i pansret boks, og alle medlemmer kan gratis låne et gevær.
  • Geværet er faktisk en riffel, det er et skydevåben, så derfor er vi rigtig opmærksomme på sikkerheden.
  • Vi skyder på 50-meter baner, og engang imellem på en 15-meter bane.
  • Hver måned skydes der, i Børn / Unge afd., om "månedens glas", hvor de tre dygtigste i hver klasse kan vinde en glaspræmie. Efter en halv sæson, uddeles en pokal i hver klasse, til den skytte, der har opnået flest point.
  • Du kan få et program for hele sæsonen. - Børn / Unge kan i programmet se hvilke dage vi skyder sammen med to andre foreninger, om en stor glasgris,der er fyldt med lækker slik - den såkaldte GRISESKYDNING. Se evt. også vores kalender.
  • Tag evt. din mor eller far med , så kan de se at det ER en rigtig familiesport, at skyde.
  • Ud over skydning, fører vi et socialt samvær, og optager derfor medlemmer fra alle samfundslag.
  • Vi har kun riffelskydning, ikke pistolskydning.
  • Vi holder til under Hørsholm Skøjtehal på Stadion Alle.